de behandeling

WAT IS NEI?

NEI® staat voor Neuro Emotionele Integratie.

NEI® therapie is ontwikkeld door Roy Martina (arts). NEI® bestaat uit het beste van o.a.:

Met behulp van NEI kun je op zeer effectieve en snelle manier de oorzaak van bepaalde klachten vinden.
Meestal ben je je niet bewust waarom je ergens last van hebt en merk je er alleen de gevolgen van. Door een NEI behandeling word je je bewust waarom je er moeite mee hebt.

Je lichaam zelf is namelijk precies in staat om aan te geven wanneer, hoe en welke emoties daarbij betrokken zijn.
Stel: je hebt last van faalangst. Dan gaan we samen op zoek hoe dit zich in je huidige leven manifesteert.

Vervolgens start het helingsproces en kom je in een positieve energiestroom. Daardoor ben je in staat bent om weer krachtig te zijn en kun je bijvoorbeeld je faalangst omzetten in vreugde en vertrouwen in jezelf.
 

Nei therapie is geschikt voor volwassenen en kinderen.

Voorbeeld:
Iemand komt bij mij met de klacht onzekerheid. Eerst gaan we kijken hoe die onzekerheid zich in het dagelijkse leven openbaart.  Doordat we ook op onbewust nivo gaan kijken welke thema’s hierin een rol spelen, krijgt men inzicht in het probleem. Vervolgens gaan we op zoek naar het moment waarop de onzekerheid is onstaan. Dat kan als je er op terugkijkt heel onbelangrijk lijken, maar toch is het bepalend geweest om de onzekerheid te activeren. Nu gaan we dit proces helen; daarvoor gebruik ik verschillende technieken. Via coaching verandert je onzekerheid uiteindelijk als vanzelf in
zelfverzekerd handelen.
 

TOEPASSINGEN VOOR NEI THERAPIE:

 
RESULTAAT:
Ik heb veel tevreden cliënten. Zij kunnen soms nauwelijks bevatten hoe hun klachten zo snel kunnen verdwijnen en hoezeer zij in een positieve stroom terechtkomen. Het lijkt vaak wel alsof alles vanzelf gaat. Zij ervaren een enorme opluchting en bevrijding. Mensen krijgen een leuke nieuwe baan of herstellen de relatie met zichzelf of anderen. Kinderen verliezen hun angst en kunnen weer gewoon gaan slapen. Ze hebben weer plezier en ze gaan weer graag naar school.
Er ontstaat vitaliteit doordat de oorzaak wordt weggenomen doordat er bewustwording ontstaat.
Heb jij een klacht en wil je er vanaf, maak dan een afspraak dan kun je kijken of NEI iets voor je is.
 

WERKWIJZE:
Mijn werkwijze als Nei therapeute is vooral coachend en op de vraag van de cliënt gericht. Tijdens de behandeling zijn mijn belangrijkste uitgangspunten: liefde en respect voor jouw groeiproces.
Al naar gelang de klacht maak ik gebruik van de juiste technieken en  behandelingswijze. Mijn behandeling is opgebouwd uit een mix van de opleidingen en trainingen die ik gevolgd heb en de jarenlange ervaring.
Ik zie het als mijn taak om de blokkades weg te nemen en om mensen krachtig en gelukkig te maken.
 

GETRAIND IN O.A.:
Nei- en Kindernei therapie, N.L.P., geïntegreerde cranio sacraal therapie, kinesiologie, communicatie en effectiviteit, energie- en lichaamswerk, chakrawerk, relatietherapie, problematiek rondom zwangerschap en geboorte, creatieve therapie, helende technieken, visualisaties, Bachbloesemtherapie, Quantum Touch.

Bel gerust voor informatie of een afspraak.
 

KOSTEN:
Een behandeling duurt 1.30 uur.
Consult: 65 euro.
Ik ben aangesloten bij de V.I.V.

Veel verzekeringen vergoeden het consult.

 

Liedwien Hermus - Inner Sights - H.P. Marchantstraat 41 - 6836HE  Arnhem - 0263233678 - liedwien@innersights.nl